Pagina's

woensdag 6 november 2013

Een babyslinger.

Voor de collega leerkracht die mijn zogenaamde Bapo dagen opvangt hebben de kinderen deze geboorteslinger gemaakt. Ze weet al dat ze een meisje krijgt, en deze week was haar laatste werkdag. Nu kan ze lekker genieten van haar zwangerschapsverlof.
De vlaggetjes zijn in de vorm van slabbetjes geknipt uit twee lagen. De onderste laag is karton en de bovenste van lichtroze papier. Excuus voor de rommelige foto's, mijn huis staat op de achtergrond. Ik wilde op de tussenvlaggetjes een babystempeltje toevoegen dus heb de slinger even mee naar huis genomen, vandaar.
Haha, ik zie nu dat mijn Oscar, mijn hond ook op de foto staat. Rommelig, dat zei ik toch! Hier nog een paar detailfoto's.
De letters heb ik op de 'slabbetjes' gestempeld met een grote letterstempel. Als je dat niet hebt kun je ervoor kiezen om de letters eerst via de computer op de roze vellen papier te printen. Op de vlaggetjes heb ik een stempeltje van een baby gebruikt die ik heb ingekleurd. Het roze papier is hier met een kartelschaar geknipt.
Op de achterkant van ieder slabbetje mochten de kinderen een tekening of boodschap maken, een gedichtje o.i.d.
Van deze kinderknutsel heb ik geen powerpoint gemaakt. Volgens mij is het idee zo duidelijk genoeg. De vorm van het slabbetje heb ik gewoon getekend in twee maten. Zo ook voor het vlaggetje. Veel plezier er weer mee. Groetjes Frea1 opmerking:

  1. Ach wat leuk Frea, dat is echt een verrassing straks voor haar. Leuk hoor en dat alle leerlingen daar iets op gezet hebben lief! En wat heb je een gezellig huis!!!

    BeantwoordenVerwijderen