Pagina's

zondag 21 september 2014

Een Halloween knutsel, maar eigenlijk voor mijn 'griezel' verjaardagsfeest.

Het idee heb ik gevonden op Pinterest, en omdat ik mijn verjaardag op de Juffen en Meneren dag vier in Oktober leek het me wel leuk om er een griezelfeest van te maken. Een aantal spelletjes hebben we gepland staan, maar ik ben natuurlijk een knutseljuf en dus moest er ook een knutsel komen. Dit is 'm geworden.
Je begint met (uiteraard) 2 WC rolletjes. Die beplak je met leuk papier, kan met een Halloween printje, ik heb ervoor gekozen om er een streepje op te plakken maar dan wel in Halloween kleuren.
Om het onderste gedeelte plak je een strook zwart papier van ong. 4,5 cm. breed, waarvan je de hoekjes omvouwt. Vervolgens knip je een 'gesp' uit een bijpassend kleurtje op de voorkant.
De schoenzolen vormen meteen ook de bodem van het pennenbankje. Ik adviseer wel om hier houtlijm voor te gebruiken omdat dat net iets steviger is en ervoor zorgt dat het bakje ook echt gebruikt kan worden zonder dat de pennen er aan de onderkant uitkomen.

Mocht je de les in de klas willen geven en je hebt een digibord kun je via de mail bij mij even de powerpoint opvragen om de les te geven. Ook de ingescande vormen van de voetzolen en de gespen sluit ik dan erbij.
Vele plezier ermee weer. Groetjes Frea

Geen opmerkingen:

Een reactie posten